Activiteiten

Jaarlijks organiseert het bestuur van landelijke rijvereniging, ponyclub en menvereniging de Wâldruters nogal wat activiteiten.

Nieuwjaarsborrel

In de eerste maand van het nieuwe jaar komen de leden van LR, PC en MV de Wâldruters bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden. Tijdens deze avond wordt er geproost op het nieuwe jaar en organiseren we een leuke activiteit op deze avond.

Onderlinge wedstrijd

In juni wordt er tijdens de jaarlijkse onderlinge wedstrijd gehouden. Er wordt fanatiek gestreden om de jaarlijkse dressuur- en springbeker.

Workshop / Clinic

De laatste les van het winterseizoen staat in het teken van een workshop of clinic die aan de leden wordt gegeven. Deze workshop of clinic kan bestaan uit ruiterfitness, de spieren van een paard, het rechtrichten van je paard of zitles. De workshop of clinic bestaat altijd uit een bijeenkomst die gerelateerd is aan paarden en pony’s.

Activiteiten tijdens koningsdag

Op 27 april zijn de leden van de Wâldruters altijd actief tijdens het koningsdagevenement in Beetsterzwaag. ‘S ochtends vroeg worden inwoners van het dorp door herauten wakker getoeterd. Deze herauten zijn leden van de club met hun paard. 

Bosrit

Lekker met je paard of pony door het bos rijden? Het bestuur van LR, PV en MV de Wâldruters organiseert in oktober de jaarlijkse bosrit.

Barbecue

Even met elkaar praten zonder paard of pony? Dat kan tijdens de barbecue die als afsluiter van de onderlinge wedstrijd wordt gehouden.

Naast deze vaste activiteiten wil de club nog wel eens extra activiteiten organiseren. Deze worden gepubliceerd op onze Facebook pagina. Houd deze dan ook in de gaten.

Wordt je na het lezen van deze activiteiten enthousiast? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Herouten tijdens koningsdag in Beetsterzwaag
Wâldruters leden tijdens de opening van 'It Bourskip' in Beetsterzwaag
Strandrit Julianadorp
 
Gezelligheid tijdens de jaarlijkse barbecue
Zwarte piet bij LR, PC en MV de Wâldruters
De Wâldruters