Reünie LR, PC en MV de Wâldrúters

LR, PC en MV de Wâldrúters bestaat dit jaar 60 jaar! En ter ere van dit jubileum houden we een reünie. Wij vinden het wel weer eens tijd om iedereen die iets met de Wâldrúters heeft (gehad) bij elkaar te brengen.

Op zondag 15 september houden we onze reünie. Met ’s middags een puzzeltocht en vanaf 16.30 een avondprogramma. 

Puzzeltocht te paard:

Er wordt gestart vanaf de locatie De Mersken. Jong en oud mag meedoen, kinderen (t/m 12 jaar) onder begeleiding van een volwassene.

De puzzeltocht start om 13.00 uur. Je krijgt een starttijd aangewezen.

Er worden groepjes gemaakt en de route is zo’n 12 kilometer. Het is ook mogelijk om op fiets mee te gaan. Deelnemers aan de puzzeltocht krijgen uiterlijk 7 september een mail met daarin de starttijd.

 

Deelname is op eigen risico.

Avondprogramma

De inloop van het avondprogramma is om 16.30 uur. Om 17.00 uur beginnen we met een leuk programma waarin ook de jongste leden van de club een leuke rol in hebben. Tot 21.00 uur is er genoeg ruimte om met elkaar onder het genot van leuke foto’s te praten over de herinneringen van de leuke tijd bij de club. Om het geheel compleet te maken regelen wij een buffet voor je.

Er is een leuke verloting met fantastische prijzen en wie gaat er met de clubprijs vandoor?

De reünie is voor iedereen die iets met de club te maken heeft (gehad) en hun gezin. 

 

Alle praktische informatie:

Datum: zondag 15 september

Locatie: Stal de Mersken Siegerswoude

Tijdstip: 13.00 uur start puzzeltocht
16.30 uur inloop avondprogramma

Kosten: Puzzeltocht gratis
Avondprogramma €10,00 (incl. buffet, excl drankjes). Kinderen t/m 12 jaar betalen €5,00.

Opgave:

Opgeven is NIET meer mogelijk. 

Door op onderstaande knop te drukken kom je bij het inschrijfformulier. Vul hier het formulier zo volledig mogelijk in zodat wij je opgave kunnen verwerken.

Je kunt ook gelijk afrekenen. Zorg wel voor contantgeld op de reünie. We hebben namelijk een verloting met fantastische prijzen.

 

Opgave tot 15 juli. 

De speciale Facebookgroep 60 jaar Waldruters houdt je volledig op de hoogte van de reünie. Als je nog geen lid bent kun je je hiervoor gratis aanmelden.